söndag, mars 08, 2009

you're as cold as ice.



Ni är rätt roliga. Ni säger åt mig hur jag ser ut, vad jag är och inte är m.m.
För ett tag sen var det någon sötsak som kommenterade och berättade hur min näsa ser ut. Det var väldigt viktig information till mig eftersom jag aldrig sett den innan.
Och nu det senaste dygnet så har någon sötsak kommenterat igen och berättat för mig att jag inte är känd. Också viktig information för mig eftersom jag går igenom livet och tror att jag är känd.
Nä, men allvarligt. Jag vet inte om ni tror att jag lever i någon sorts fantasivärld eftersom ni verkar tro att jag varken har koll på mitt utseende eller min sociala status.
Andledningen till att jag fick en sån spydig kommentar kan jag räkna ut själv. Det är för att jag skrev att jag har mitt nummer skyddat från nummerupplysning, vilket tydligen bara är okej om det skrivs om en i kvällstidningarna.
Andledningen till att jag har det var att jag rätt regelbundet fick såkallade busringningar från folk. Folks om ringer från anonymt nummer och slänger ur sig grejer och fnissar. Fick ibland även sms från killar som jag aldrig träffat eller ens pratat med. Jag tröttnade på det ganska snabbt så när jag bytte abonnemang till 3, och skaffade nytt nummer, så passade jag på att fixa det. Förstår inte varför det skulle vara några konstigheter med det ? Alla vill nämligen inte ha busringningar och okända sms gång på gång. Jag vill själv kunna välja vilka som ska få mitt nummer eller inte. Men tydligen kan jag inte det nu heller.
Sticker det i ögonen på er att läsa detta, så varsågod. Stör er gärna på att jag har mitt nummer skyddat från nummerupplysning, stör er gärna på hur min näsa ser ut. Men jag ska säga er en sak. Det är ert eget val att ni läser min blogg, och därmed ett egna val att störa er på mig. Jag tänker inte tvinga er att sluta med det. Jag säger bara att det inte är en grej jag förstår. Vet man att man stör sig på vissa grejer, hur kan man då frivilligt utsätta sig för dom ?
Det är säkert samma person som skrivit kommentarerna. Jag har ingen aning om vem du är.
Men det är som ordspråket; "Alla känner apan, apan känner ingen".
Fast det bästa måste ändå vara; "Hellre ökänd än okänd".

Ciao.

2 kommentarer:

Anonym sa...

du har så rätt så. Det är rätt roligt att folk alltid vet mer om en själv än vad man själv gör

Erika sa...

Så var det ju med mitt gamla telenr folk som ringde mig mitt i natten liksom och äcklade sig. Sen var de någon jävla "kebab" gubbe som ringde och ba EYYY vill du Kööööööpa keebaaaaaaaaaaaaaaab och jag ba eeeh näe de vill jag inte. Han bara var gör du jag ba jag sitter på min häst satt hejdå. han ba åååååååååååh gud så gott då kan jag göra kebab av den om du kommer hit med den. Efter det ba NU JÄVLAR! satt jag har ju också hemligt nr överallt och passar mig vilka jag ger ut det till men de har ändå spridit sig en del tyvärr. fast jag skrev till ALLA när jag lämnade ut det att fråga ALLTID mig innan du delar ut mitt nr liksom. yeye! nog om det. :) PUSS